tisdag 6 september 2011

Davids kycklinggryta

Kryddig, god och nyttig med lite indisk touch.

4 kryddor, 1 msk av varje:
Kardemumma
Kanel
Chilipulver
Paprikapulver

Fräs i olja.
Lägg i hackad vitlök och gul lök.
Häll i en kastrull med 2 burkar krossade tomater.

I samma stekpanna: stek 3 kycklingfiléer eller motsvarande mängd Halloumi

Låt allt sjuda ca 10 min, lägg därefter i en delad bukett färsk broccoli, låt sjuda ytterligare 10-15 min.

Toppa med 1 dl salta jordnötter (därmed behövs inte så mycket ytterligare salt) och en burk turkisk yoghurt.

Servera med jasminris.

4 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Verkar väldigt gott. Alltid svårt att få till kyckling tycker jag men det här måste jag testa och inte steka filéerna så hårt... Eller så blir det ju ert gyllende tillfälle att testa hallomi istället.

Eva sa...

Hurra ett nytt recept!

Eva sa...

Hurra ett nytt recept!

Eva sa...

Hurra ett nytt recept!