lördag 31 mars 2012

April april

Ni vet varför det snöar just nu va? Beror ju på att jag nyss köpte nya springskor och äntligen tänkte komma igång med löpträningen.

Även min hund strejkar pga aprilvädret, hon är i vanliga fall superpepp på promenader och kräver mycket motion. Nu vill hon inte lämna soffan. Får göra henne sällskap med en kopp te helt enkelt.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Min kommentar har inget med detta inlägg att göra, vare sig det gäller snöande eller löpträning ;-)

Jag vill bara hylla din blogg som jag just hittat till. Jag är så himla less på LCHF-religionen att jag kan bli galen. Vad är det för fel på sunt tänkande, balansera in och ut vad gäller intag etc?

Själv sköter jag mig dåligt, vad gäller allt som har med kosten att göra, det är inte därför jag skriver. Jag blir bara så glad när det finns en motvikt till den fanatism jag träffat på många gånger av LCHF-are.

Varför har det blivit en religion? Varför kan inte en LCHF-are säga att "jag gillar detta" och inget mer. Nej, säger jag att det inte funkar för mig pga fettet (gallan) så säger dom alltid att jag måste försöka mer...

Varför har det blivit så?
Otroligt märkligt egentligen, ok med LCHF eller andra mirakeldieter om du vill gå ner ett par kg, kan ju vara bra som skjuts men varför bli fanatisk?

Jag fattar det inte.

Fortsätt med dina smarta och sunda råd, det värmer och ger hopp till sunt leverne i längden!

Kram!

Stina Nordqvist sa...

Tack Ulrika! Vilken fin kommentar som gjorde mig jätteglad :)

Jag tittade in på din blogg också, vad roligt att du syr! Något jag önskar att jag också kunde, min mormor var en jätteduktig sömmerska- bodde här i Stockholm och sydde till teaterpjäser på Dramaten. Senare i livet, som pensionär, sydde hon fantasifulla djur och figurer. Något som tyvärr inte verkar ha gått i arv till mig-jag får hålla mig till mat och hälsa :)

Kram