torsdag 22 mars 2012

Ombre

Blir ett till miniinlägg nu, helt off hälso-topic. Tycker bara att det är lite roligt att mitt hår som jag nu inte har hunnit klippa eller gjort något med överhuvudtaget på över ett halvår, tydligen är helt rätt just nu. Ombre kallas det tydligen och många färgar alltså in en sån här utväxt/skugga i håret som jag har naturligt. Pga lathet/tidsbrist. I alla fall enligt min 18-åriga systerdotter som jag träffade i helgen. Och kanske den här sidan: http://m.girlstalkinsmack.com/celebrities-love-ombre-hair/ (kan ej länka som vanligt när jag mobilbloggar).


Och det här går ju faktiskt att koppla till hälsotrender och viktminskning ändå. För väntar du tillräckligt länge blir den trend du håller på inne igen- den byter kanske bara namn från Atkins till LCHF eller från Straight Edge till Raw Food. Från sliten utväxt till Ombre :)

3 kommentarer:

Eva sa...

Snyggt! Har tänkt på att du har väldigt fint hår (ser man ju på bloggbilden med din hund också) kanske pga alla vitaminer (B-vitamin?) du äter genom frukt och grönsaker? :-)

Stina Nordqvist sa...

Tack Eva! Nu kan jag ju nästan vänta ett halvår till med frisörbesöket känns det som :)

Anna sa...

Apropå Atkins, är det samma sak som LCHF? Det är det väl. Vad säger ni LCHF-are som följer den här bloggen?

Håller med om att du har fint hår Stina.